Σπύρος Γραμμένος
07 Aug
07Aug

Ο Αντρέ Όρτα δεν προπονήθηκε με την ομάδα της Μπράγκα, ενώ πορτογαλικά δημοσιεύματα φέρνουν νέες εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Αντρέ Όρτα, ενώ και ο ίδιος έχει δείξει πως και φέτος θέλει να βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία πάντως φέρνουν, νέες εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή της πορτογαλικής ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα η «Record» αναφέρει πως ο παίκτης δεν προπονήθηκε με την ομάδα του, ενώ αναφέρει επίσης πως ο ίδιος και ακόμη ένας παίκτης της Μπράγκα, (που δεν αναφέρει το όνομα του) είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση τους. Στην συνέχεια η «O jogo» τον... στέλνει στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά οι πορτογάλοι αναφέρουν:

«Ο Αντρέ Χόρτα, ο οποίος δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Μπράγκα αυτήν την Τετάρτη, θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα ενταχθεί οριστικά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την O JOGO.

Ο μέσος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερις σεζόν με τον σύλλογο που εκπροσώπησε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Μπράγκα, συν 2 εκατ. σε ατομικούς και συλλογικούς στόχους.

Ο πορτογαλικός σύλλογος θα κρατήσει επίσης το 15% μιας μελλοντικής πώλησης του Αντρέ Όρτα, ο οποίος είναι ήδη καθοδόν για την Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.