30 Oct
30Oct

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά την τιμωρία της για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μιλά για μία εσφαλμένη απόφαση του δικαστηρίου.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Ολυμπιακό με αφαίρεση ενός βαθμού και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, ενώ κατοχύρωσε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό.

Σήμερα (30/10), η ΠΑΕ των Πειραιωτών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για εσφαλμένη απόφαση που θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό και μιλά για ακόμα μία οργανωμένη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.