Newsroom
05 Jul
05Jul

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία.

 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, επισημοποιώντας την μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία. Το πρωί της Παρασκευής [5/7] οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 34χρονού Ισπανού μεσου.

   Ο Γκαρθία έρχεται στον Ολυμπιακό με όλες τις ευλογίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

    Είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αθλετικ Μπιλμπάο όπου εκεί προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, με την Ισπανική ομάδα μέτρησε 195 συμμετοχές, ένα τέρμα και επτά ασίστ. Ενώ με Ειμπαρ είχε 223 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασιστ. Αγωνίστηκε επίσης στην δεύτερη ομάδα της Χετάφε [36 παιχνίδια] και στην Αλικάντε [29 παιχνίδια].

  Μόνο σε επίπεδο LaLiga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του συγκεκριμένα 303, τρία τέρματα και 9 ασίστ.

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1990, στην πόλη Zumarraga της Χώρας των Βάσκων.

Προέρχεται από την Athletic Bilbao, με την οποία για έξι σεζόν πραγματοποίησε 195 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 166 στη La Liga, κατακτώντας το Super Cup Ισπανίας (20/21) και το Copa del Rey (23/24).

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Real Sociedad, στην οποία υπέγραψε το 2012, αφού νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Alicante και Getafe.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.