Νίκος Σαρίκος
02 Jul
02Jul

 Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

   Όπως όλα δείχνουν ο Ντάνι Γκαρθία θα είναι το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των ερυθρόλευκων, με πληροφορίες να κάνουν λόγω πως θα βρίσκεται σήμερα στην χώρα μας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία τις υπογραφές.

    Ο Ισπανός χαφ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν τις προηγούμενες ημέρες από τους ερυθρόλευκους.

   Ο έμπειρος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έπειτα από έξι σεζόν στον Ισπανικό σύλλογο. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

  Ο Ισπανός αγωνίζεται στις θέσεις [6] και [8] είναι δυναμικός, μαχητικός και ηγετική φυσιογνωμία και ήταν αρχηγός στην Ατλέτικο Μπιλμπάο αλλά και νωρίτερα στην Έιμπαρ.

 Ο Βάσκος χαφ μετράει 195 συμμετοχές, ένα τέρμα, και επτά ασίστ με την Αθλετικ Μπιλμπάο, ενώ με την Ειμπαρ είχε 223 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στην δεύτερη ομάδα της Χετάφε [36 παιχνίδια] και στην Αλικάντε [29 παιχνίδια].

  Μόνο σε επίπεδο La Liga έχει 303 συμμετοχές, τρία τέρματα και εννέα ασίστ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.