Σπύρος Γραμμένος
25 Aug
25Aug

Μετά την πρόταση σε Παναθηναϊκό για Βαγιαννίδη, η Μποταφόγκο έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ροντινέι, τι απάντησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Η πρωτοπόρος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος έχει στον πάγκο της τον Αρτούρ Ζόρζε. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της Μπράγκα χρειάζεται έναν δεξιό μπακ και αρχικά η ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, τον οποίο γνώριζε από τις αναμετρήσεις της Μπράγκα με τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2023.

Ο παίκτης ήταν θετικός, αλλά ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση των Βραζιλιάνων. Έτσι, η Μποταφόγκο συνεχίζει την αναζήτησή της για δεξιό αμυντικό και στράφηκε στον Ροντινέι. Ο 32χρονος πρώην παίκτης της Φλαμένγκο έχει καλή φήμη στη Βραζιλία, και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Βενέ Καζαγκράντε, η Μποταφόγκο επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Ο Καζαγκράντε ανέφερε: 

«Η Μποταφόγκο εξέφρασε ενδιαφέρον για τον δεξιό μπακ Ροντινέι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.Η ομάδα έκανε έρευνα για το κόστος της πιθανής μεταγραφής, αλλά η ελληνική ομάδα δεν ήθελε να μπει σε συζητήσεις, θεωρώντας τον Βραζιλιάνο σημαντικό για τη νέα σεζόν.Η “Alvinegro” συνεχίζει να αναζητά ενίσχυση για το δεξί άκρο της άμυνας».

Ο Ροντινέι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό και δηλώνει ικανοποιημένος τόσο με την παρουσία του στην ομάδα, όπου έχει σημαντικό ρόλο, όσο και με τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ εντάχθηκε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023 και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά. Μέσα σε 1,5 χρόνο, έχει συμμετάσχει σε 73 αγώνες, σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ, ενώ ο προπονητής Μεντιλίμπαρ τον εκτιμά ιδιαίτερα.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.