Newsroom
26 Jun
26Jun

Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην φετινή πορεία τον Ολυμπιακού μετά τον Ιανουάριο, έτσι ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό και ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι τι θα γίνει με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του. Ένας από αυτούς είναι ο Νταβίντ Κάρμο που από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου ήταν ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών των ερυθρόλευκων.

Τα δεδομένα για τον διεθνή, με την Ανγκόλα, κεντρικό αμυντικό έχουν ως εξής. Είτε με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς 12 εκατ. ευρώ, είτε με αγορά του 50-60% και άνω των δικαιωμάτων του, με ένα ποσό που θα φτάνει τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Ο πορτογαλικός σύλλογος επιθυμεί να μπεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 14 εκατομμύρια ευρώ ή να εισπράξει ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια για την πώληση του 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και από ομάδες του εξωτερικού όπως Γουλβς, Λέστερ, αλλά και Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Επίσης οι ''δράκοι'' θέλουν να κλείσουν από την Μπαρτσελόνα τον 19χρονό αριστεροπόδαρο Μίκα Φαγέ, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς οι Καταλάνοι θέλουν να τον πουλήσουν αντί 15 εκατ. ευρώ  βάζοντας και όρο επαναγοράς. Αυτό ευνοεί την υπόθεση του Κάρμο που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.