Άρης Μήλιος
18 Aug
18Aug

Ο τεχνικός των πρασίνων έστειλε το δικό του μήνυμα για τον σημερινό αγώνα-πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα (18/08,20:00, CosmoteSport2HD)

Το τριφύλλι υποδέχεται σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (18/8, 20:00, CosmoteSport2HD) τον Αστέρα AKTOR για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, μέσω του Match Day Mag των πρασίνων έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η αποψινή προσπάθεια των παικτών του θα είναι αφιερωμένη στους οπαδούς του κλαμπ οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών μιας και η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει ως βάση το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ προκειμένου να διεκδικήσει την νίκη. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαστε στενοχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Όμως άμεσα πρέπει να σκεφτούμε το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα. Αν θέλουμε να χτίσουμε και να οικοδομήσουμε κάτι έχοντας ως στόχο τη νίκη, θα πρέπει να έχουμε ως βάση το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στον Άγιαξ. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε ως αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας! Δυστυχώς στις εξέδρες δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί μας, όμως όλη μας η προσπάθεια -ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο- θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».





Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.