Newsroom
14 Jul
14Jul

Ο Τσέχος κεντρικός μέσος μίλησε για την απώλεια του Κυπέλλου και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και όλος ο σύλλογος του Άρη.

Η ομάδα το Άκη Μάντζιου κάνει προετοιμασία στην Πτολεμαίδα και ετοιμάζεται για την νέα σεζόν.Τα πρώτα λόγια στην Media Day του Άρη αφορούσαν την περασμένη χρονιά και την απώλεια του τίτλου.

Ανέφερε πως ήταν άδικες οι αποφάσεις του αγώνα και θα έπρεπε να ήταν άλλο το αποτέλεσμα του αγώνα,ενώ παράλληλα ανέλυσε τις πρώτες μέρες μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναικό στον τελικό,οι οποίες ήταν πραγματικά δύσκολες για όλον τον οργανισμό του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Προσωπικά ήμουν σιωπηλός στο σπίτι μου και δεν ένιωθα καλά με όλα όσα έγιναν. Στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά και να σκέφτεσαι την επόμενη μέρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε έχοντας θετική σκέψη και μαθαίνοντας από τα λάθη για να μην επαναληφθούν».

«Αυτό που έγινε ήταν σκληρό για μένα αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την απόφαση επειδή ήξερα ότι δεν θα γινόταν έλεγχος στο VAR. Ήταν έντονη η απογοήτευσή μου, επαναλαμβάνω όμως ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμεμη ομάδα και τον στόχο καθώς πρέπει να είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες»

«Για κανέναν δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι αλλά πολλά περισσότερα. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν έντονη η απογοήτευσή μας. Πρέπει όμως να μας δώσει κίνητρο για την επόμενη χρονιά, να ξαναφτάσουμε στον τελικό και γενικώς να βγούμε πιο δυνατοί. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε σαν ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.