Newsroom
19 Jul
19Jul

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και από την απόδοση των νέων παιδιών έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν από τον Άγιαξ χάρη στο γκολ του Φορμπς στο 43ο λεπτό. 

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας τους ειδικά για το χρονικό σημείο της σεζόν, στάθηκε στους νεαρούς παίκτες και έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της Cosmote TV:

"Ήταν το πρώτο φιλικό που ξεκινάει νωρίς τα επίσημα ματς της σεζόν. Είδα καλά πράγματα, παίξαμε αρκετά καλά για πρώτη φορά φέτος.

Δεν έχουμε πίεση για τίποτα. Μπορούμε να παίξουμε μέχρι ένα χρονικό όριο, αφού δεν έχουμε πίεση βλέπουμε πράγματα που μας άρεσαν, μπορούσαμε να σουτάρουμε παραπάνω και είμαι ευχαριστημένος με τα νέα παιδιά που ήρθαν.

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, οι στόχοι είναι πολύ ψηλά. Θέλουμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά να έχουμε και μία καλή παρουσία στην Ευρώπη".




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.