06 Jan
06Jan

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ (07/01, 19:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.


Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του μετά το κακό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. 

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Αστέρα: "Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε διαφορετικά και κατέληξε αρνητικά για την ομάδα μας. Ένα παιχνίδι, το οποίο χάσαμε μόνοι μας. Είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά, στο οποίο δεν κερδίσαμε από δική μας υπαιτιότητα. Μας προβληματίζει και δεν μας αρέσει αυτό. Μιλήσαμε με τους παίκτες, δώσαμε να καταλάβουν τα λάθη που έγιναν. Πάντα γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, όμως, σε ό,τι μας αφορά, έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία μας αυτά. Αυτό που πιστεύω είναι ότι επαναπαυτήκαμε με το 2-0 υπέρ μας.

Όταν γύρισε μετά το παιχνίδι, δεν είχαμε την αντίδραση που θα έπρεπε να έχουμε, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε, σε ό,τι αφορά στο σκορ. Είναι παιχνίδια που μας πλήγωσαν με τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν δικαιούσαι να έχεις τέτοια αντίδραση. Αυτό αδικεί όλους μας. Έχουμε μπει σε μια περίοδο, που δεν είναι η καλύτερη για εμάς, λόγω του τρόπου που χάσαμε τους βαθμούς της νίκης στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να το αφήσουμε, γιατί έχουμε συνέχεια με δύσκολα και απαιτητικά ματς".

Για το τι είπε στους παίκτες του: "Κατά βάση, αυτά τα κρατάμε για εμάς. Σίγουρα, όμως, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, πρώτα στη νοοτροπία μας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, και ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνεις, όπως και να είναι το σκορ".

Για το ντέρμπι: "Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια κατηγορία μόνο του αυτό το παιχνίδι.

Δεν ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα. Είναι καθαρά θέμα ημέρας και πόσο κάθε ένας από τους δύο αντιπάλους θέλει τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δείξει στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από τα υπόλοιπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία μας. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ".





Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.