29 Sep
29Sep

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε MVP του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου ανέφερε, ότι ήταν ευθύνη των παικτών της ΑΕΚ που δεν τελείωσαν νωρίτερα το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δυσκολεύθηκε αρκετά στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League, όμως πήρε τη νίκη με 10 παίκτες και πέναλτι στις καθυστερήσεις. 

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που κέρδισε την ποινή, όπως και στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ πάλι με πέναλτι, και αναδείχθηκε MVP του αγώνα με την καταπληκτική του εμφάνιση. Στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στην αντίδραση της Ένωσης μετά την ισοφάριση, αλλά και στην ευθύνη της ομάδας που δεν τελείωσε νωρίτερα το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνταλου:

«Ήταν δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά νομίζω θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση, μετά το γκολ που δεχτήκαμε και με δέκα παίκτες, καταφέραμε να βρούμε το γκολ που μας έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ και πήραμε τους τρεις βαθμούς».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.