29 Dec
29Dec

Ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου του βορρά σε δηλώσεις που έκανε στη χώρα του αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του και τον Ιβάν Σαββίδη. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε στη χώρα του, μίλησε και για την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου πούμε τον ΠΑΟΚ. 

Μέσα σε αυτές τις δηλώσεις μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη και ποσό θέλουν και οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

"Δεν νομίζω ότι το συμβόλαιο μου είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή την στιγμή. Δεν σας κρύβω πως κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ και ότι ανήκω στον ΠΑΟΚ. Γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης.

Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί.

Μετά του είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας με το θέμα και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο, γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς μας" 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.