Newsroom
03 Sep
03Sep

Η Equipe γράφει σε δημοσίευμά της την Τρίτη (3/9) πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αζεντίν Ουναχί, για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός έχει οριοθετήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ως στόχο την απόκτηση κι ενός "8αριού" και o Αζεντίν Ουναχί είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο "τριφύλλι" το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, είναι ήδη σε συζητήσεις, τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Μαρσέιγ για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και η Equipe.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η ελληνική ομάδα τα έχει βρει με τη Μαρσέιγ, η οποία έχει δώσει το πράσινο φως, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ουναχί οδεύει προς τον Παναθηναϊκό με δανεισμό αξίας 500.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα υπάρξει και οψιόν αγοράς ύψους 11.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στη Μαρσέιγ από τον Ιανουάριο του 2023 και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν καταγράφοντας 35 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου με την οποία έχει παίξει 24 φορές.

Για να τον κάνει δικό της από την Ανζέ, η Μαρσέιγ έβγαλε από τα ταμεία της 8 εκατομμύρια ευρώ και συνολικά ο Ουναχί έχει 44 συμμετοχές με την Ολιμπίκ. Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, έχει όμως την ευχέρεια να παίξει τόσο ως επιτελικός χαφ όσο και ως αμυντικός μέσος ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στα πλάγια.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.