Newsroom
26 Feb
26Feb

Ο Αλμπέρτο Μποτία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο μήνες. Ανησυχία στην ομάδα της Κηφισιάς και για τον Τσάπαν.

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν ο μεγάλος άτυχος της Κηφισιάς στην «χρυσή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο 73ο λεπτό ο Ισπανός έπεσε άτσαλα στο χορτάρι, μετά από μονομαχία με τον Φώτη Ιωαννίδη και υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι.

Tο πρωί της Δευτέρας (26/2) ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες. Συνεπώς είναι ζήτημα αν θα είναι έτοιμος για τα τελευταία ματς των play-out. 

Eκτός από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από τη Λεωφόρο και ο Λούκα Τσάπαν, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16' με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Ο Κροάτης στόπερ πέρασε από μαγνητική και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

H ενημέρωση για τον Μποτία:

«Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.