27 Sep
27Sep

Ισόπαλοι έμειναν στην Καισαριανή η γηπεδούχος Κηφισιά με την Λαμία σε ένα παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις στα τελευταία λεπτά.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ανοικτός με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκόλ. Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον Τόσιτς στο 18΄ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Η φάση αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτούργησε σαν καμπανάκι που ξύπνησε τους παίκτες της Κηφισιάς οι οποίοι από αυτό το σημείο και μετά έγιναν αρκετά επιθετικοί ψάχνοντας το γκόλ. Στο 49΄ ο Ματέους Σάντος σούταρε με τον Παπαδόπουλο να διώχνει και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 56΄ η Κηφισιά είχε τη μεγάλη στιγμή της να ανοίξει το σκόρ,  με τον Μασούρα να κάνει ένα φοβερό σούτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.  Η Κηφισιά συνέχιζε να πιέζει για να πετύχει γκολ και ήταν κοντά στο να το πετύχει στο 69΄ όταν ο Μπιφούμα σέντραρε με τον Τετέι να κάνει την προβολή αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Κοσέλεφ. 

Και όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει οτι θα δεχτείς και έτσι στο 84΄η Λαμία κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε,  με το διαγώνιο σούτ του Ακούνια να καταλήγει στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Λαμία θα έφευγε με ένα τεράστιο «διπλό» στην μάχη της παραμονής, ο Λούμορ στο 90+4΄ εξαπέλυσε έναν κεραυνό και ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας στο παιχνίδι ένα συναρπαστικό φινάλε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88' Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλιμπο, Ίλιεφ (65' Τετέι), Μπιφουμά (78' Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλει, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75' Παύλοβετς), Σαντάνα (79' Στάνκο), Νούνιες (82' Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69' Μούλα), Καρλίτος (68' Τσιλούλης), Λόνγκο.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.