31 Aug
31Aug

Το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γνωστοποιώντας τους όρους το συμβολαίου που είχε προτείνει ο Ολυμπιακός στον Πορτογάλο εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα έγραψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

«Για να τελειώνει η παραφιλολογία και να πάμε να παίξουμε ένα κρίσιμος μάτς απόψε στη Λαμία:

Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο για τρία χρόνια στον Ντάνιελ(2,2 εκατομμύρια το χρόνο NET συν μπόνους στόχων κλπ με τα οποία θα έφτανε και θα ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια! Στην Ελλάδα τέτοιο συμβόλαιο δεν έχει υπάρξει! Με εφορίες και μανατζερικά ο σύλλογος θα πλήρωνε 4-4,5 εκατομμύρια το χρόνο,12-13 εκατομμύρια για 3 χρόνια... και 7 συν μπόνους στη Γούλβς!

Ο Ποντένσε ζητούσε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 3 εκατομμύρια NET συν μπόνους και 5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο!

Με νορμάλ μπόνους και τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή και με μια νορμάλ πορεία στην Ευρώπη ο Ντάνιελ θα έφτανε στα 4-4,5 εκατομμύρια το χρόνο και για την ομάδα θα ήταν με εφορίες και μανατζερικά κοντά στα 6 εκατομμύρια το χρόνο. Δηλαδή 5Χ6=30! Συν 7 η Γούλβς... 37 εκατομμύρια!

Η Γούλβς ζητούσε 10 εκατομμύρια από εμάς και θα τα βρίσκαμε όπως σας είπα στα 6-7 εκατομμύρια όπως τα βρήκαν και με την Αλ Σαμπάπ!

Διότι ο Ντάνιελ ζητούσε τα παραπάνω από εμάς, αλλά αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι ο Ντάνιελ περίμενε(δικαίωμα του είναι, επαγγελματίας είναι και μιλάμε για τη ζωή του) την Αλ Σαμπάπ για κάτι πολύ παραπάνω που εν τέλει ήρθε.

Η τελική συμφωνία με τους Άραβες είναι για την Γούλβς κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ νετ που μαζί με τα μπόνους στόχων κλπ μπορεί να φτάσει τα 8 εκατομμύρια!

Για τον Ντάνιελ 5,5 εκατομμύρια νετ το χρόνο συν μπόνους για τρία χρόνια.

Όποιος λοιπόν από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ του Facebook νομίζει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να δώσει αυτό το συμβόλαιο το χρόνο που μαζί με εφορίες και μανατζερικά είναι 7-8 εκατομμύρια το χρόνο. τότε δεν ζει σε αυτή τη χώρα!

Εμείς λόγω συναισθηματικού δεσίματος περιμέναμε πιο πολύ από όσο έπρεπε, κάναμε υπομονή πιο πολύ από όσο έπρεπε.

Ο Ποντένσε λειτούργησε σαν επαγγελματίας όπως όλοι στο ποδόσφαιρο. Ρομαντικές εποχές δεν υπάρχουν. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πρέπει να κρατήσουμε τα καλά, να του ευχηθούμε τα καλύτερα και συνεχίζουμε.»


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.