03 Dec
03Dec

Τα ονόματα για την ανάληψη του πάγκου του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν, με την πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola» να συνδέει τους Περαιώτες με τους Πάουλο Σόουζα και Φαν Νίστελροϊ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη βαριά ήττα στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά το ματς με το Βόλο (3/12, 16:30) και τα ονόματα για το ποιος θα είναι διάδοχός του είναι αρκετά. 

Πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο πορτογάλος Κάρλος Καρβαλιάλ, που είχε περάσει ξανά από τα μέρη μας, καθώς είχε προπονήσει πριν 15 χρόνια τον Αστέρα Τρίπολης. 

Πάντως, η «A Bola» προσθέτει ακόμα δύο πρόσωπα. Ο ένας είναι ο Πάουλο Σόουζα, που στην αρχή της χρονιάς απολύθηκε από την Σαλερνιτάνα, ενώ είχε αναλάβει και τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας στο παρελθόν.

 Ο δεύτερος είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, που ξεκίνησε την προπονητική τον Μάρτιο του 2022 στην Αϊντχόφεν. Με τον ολλανδικό σύλλογο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, όμως δεν κατάφερε να το εξαντλήσει, αφού απομακρύνθηκε την πρώτη σεζόν.  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.