Newsroom
03 Jun
03Jun

Σε συνέντευξη του σε Σουηδικό μέσο μίλησε ο Νίκλας Ελίασον και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Ολυμπιακού στην OpapArena.

O Σουηδός μίλησε για την φετινή πορεία της ΑΕΚ αλλά και τον Ολυμπιακό ο οποίος σήκωσε την κούπα του ConferenceLeague μέσα στην OpapArena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:"Είναι ξεκάθαρο πως η φετινή χρονιά ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Αισθάνομαι ότι έκανα βήματα προόδου στο παιχνίδι μου, την ώρα που η ομάδα τα πήγε καλά και έπαιξε στην Ευρώπη. Ήταν μια καλή σεζόν και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ".

Για το ενδεχόμενο να παίξει στη Βραζιλία κάποια στιγμή: "Η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από εκεί. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα από πολύ μικρός, άρα έχω κάποια σύνδεση.Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί Σουηδοί που το παρακολουθούν όπως εγώ. Αλλά απολαμβάνω την ΑΕΚ και νομίζω ότι είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον να βρίσκομαι. Η προσοχή μου είναι στραμμένη εκεί.Θα ήταν απίθανο να παίξω κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να έχουν υπάρξει πολλοί Σουηδοί ποδοσφαιριστές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Θα ήταν ένα ωραίο πράγμα για να ζήσω. Το αν θα συμβεί, θα το δούμε".

Για την κλήση του στην εθνική Σουηδίας: "Νιώθω φανταστικά. Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Εθνική Σουηδίας, είναι μεγάλη χαρά".

Για το ότι δεν κλήθηκε νωρίτερα: "Είναι φυσικό πάντα να περιμένω να κληθώ. Υπήρχαν στιγμές που νιώθω ότι ήμουν πιο κοντά σε αυτό, άλλες πιο μακριά. Αλλά πάντα είχα την ελπίδα και το να είμαι τώρα στις επιλογές είναι μεγάλη χαρά".Για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαφέλφεια: "Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό ήταν μάλλον λίγο ευαίσθητο για πολλούς. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία δείχνει ότι όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν καλά αποτελέσματα και προχωρούν. Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκομαι 100% στο πλευρό της ΑΕΚ και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήταν το καλύτερο που κατέκτησαν το Conference στο δικό μας γήπεδο". 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.