Σπύρος Γραμμένος
01 Jul
01Jul

Η ομάδα που έχει πλησιάσει τον Δημήτρη Γιαννούλη από το εξωτερικό, τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Σπύρου Γραμμένου.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι αναμένεται καυτό για όλες τις ελληνικές ομάδες, πόσο μάλλον για τον Ατρόμητο όπου μέχρι στιγμής κάνει την μία μεταγραφή μετά την άλλη. Ωστόσο πολλά έχουν ακουστεί για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ρεπορτάζ στην Ελλάδα την μια τον φέρνουν στον Παναθηναϊκό, την άλλη τον ξανά στέλνουν στο εξωτερικό και... φτου και από την αρχή. Βέβαια μπορεί να μην είναι και απίθανο γιατί στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Για αρχή, όμως ο ίδιος βάζει προτεραιότητα το εξωτερικό. 

Το κομμάτι του εξωτερικού για τον Έλληνα μπακ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ομάδα από το εξωτερικό έχει προσεγγίσει τον Δημήτρη Γιαννούλη, χωρίς βέβαια να λέμε πως τον έχει κλείσει, μιας και ακόμη το καλοκαίρι προμηνύεται, μεταγραφικά αρκετά μεγάλο. Η ομάδα αυτή βρίσκεται στην Premier League και μάλιστα έχει ξανά χτυπήσει «ελληνική πόρτα». Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Ίπσουιτς, η οποία επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος, ύστερα από 22 χρόνια.

Μάλιστα η αγγλική ομάδα είχε χτυπήσει την πόρτα στον Παναθηναϊκό και τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως το «τριφύλλι» και ο ίδιος ο παίκτης δεν είχαν θετική απάντηση. Από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας η Ίπσουιτς έχει προσεγγίσει τον Έλληνα μπακ χωρίς αυτό όπως αναφέραμε και παραπάνω να σημαίνει, ότι έχει κλείσει εκεί. 

Από εκεί και πέρα αναμένουμε εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή, αφού εάν δεν υπάρξουν εξελίξεις και το ζήτημα δεν προχωρήσει, τότε τα δεδομένα αλλάζουν ξανά. Πάντως δεν μας κάνει εντύπωση η προσέγγιση των Εγγλέζων, αφού στην championship έχει αφήσει το στίγμα του με των καλύτερο δυνατό τρόπο ο Έλληνας μπακ. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.