Newsroom
25 Jun
25Jun

Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 32χρονο δεξιό μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια-Ποιες είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας;

Το πρωί της Τρίτης (25/06) επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Κώτσιρα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο νέο συμβόλαιο έχει συμπεριληφθεί οψιόν επέκτασης για άλλο ένα έτος (έως τον Ιούνιο του 2027) η οποία θα "ενεργοποιηθεί" μετά από συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τη σεζόν 2025/26. 

Ο 32χρονος διεθνής λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι η παραμονή του στο τριφύλλι αποτελούσε προτεραιότητα για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα:

"Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα και υπερήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

 Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την πρόταση που μου έκαναν. Από τη δική μου πλευρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον σύλλογο να διεκδικήσει τίτλους και να επιτύχει τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν". 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.