Newsroom
26 May
26May

Θολό το μέλλον του Άμραμπατ στην ΑΕΚ καθώς ο ίδιος τόνισε πως θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του.

Δεν ''ψήνετε'' να παραμείνει στην Ελλάδα ο παίκτης της ΑΕΚ καθώς όπως ανέφερε έχει επίσημες προτάσεις από την Ολλανδία για να επιστρέψει μόνιμα στην παρτίδα του. Να σημειωθεί πως λείπει από την Ολλανδία 13 χρόνια και ο στόχος του είναι κλείσει την καριέρα του εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία. Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω», είπε αρχικά στο «ESPN». 

«Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό».



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.