Newsroom
29 Jul
29Jul

Την απόκτηση του 24χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού ο Ολυμπιακός πριν από λίγη ώρα. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και υποσχέθηκε πολλά γκολ και ασίστ στον κόσμο της ομάδας.

Μέσα στα όσα δήλωσε ο Κρίστοφερ Βέλντε, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήρθε για να κατακτήσει εγχώρια τρόπαια, αλλά και για μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Νορβηγός έκανε σαφές ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

« Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένα σημάδι και είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτόν τον σύλλογο. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με πολλές επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο σύλλογος, το μέρος και οι φίλοι είναι καταπληκτικοί. Το συνολικό πακέτο είναι τέλειο για μένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ ο ένας εναντίον ενός και θα με δεις να το προσπαθώ κάθε φορά και θα δεις ότι έχω πολύ καλό δεξί σουτ, αλλά και αριστερό.

Μπορείτε να περιμένετε από εμένα θεαματικές εμφανίσεις, με πολλά γκολ και ασίστ. Θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά μία μακριά πορεία στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.