Παναγιώτης Σανιδόπουλος
18 Aug
18Aug

Τις αξιόλογες μεταγραφές αλλά και το νέο restart του Ατρόμητου αναλύει ο Παναγιώτης Σανιδόπουλος, ενόψει πρώτης αγωνιστικής της Superleague.

''Καυτό'' μεταγραφικό καλοκαίρι

Η ομάδα του Περιστερίου, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Super League με υψηλό κίνητρο και φιλοδοξίες να πετύχει κάτι σπουδαίο φέτος. Οι κινήσεις της διοίκησης κατά τη μεταγραφική περίοδο δείχνουν την αποφασιστικότητα να αναβαθμίσει την ομάδα και να την καταστήσει σοβαρό διεκδικητή υψηλών θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα. 

Με τις νέες προσθήκες, ο Ατρόμητος στοχεύει να μην είναι απλά μία ομάδα μικρομεσαίας κατάταξης, αλλά να αποτελέσει έναν αντίπαλο που θα προκαλεί φόβο και σεβασμό σε όποιον τον αντιμετωπίζει.

Εκκίνηση με τα νέα ''όπλα'' του

Ο Ατρόμητος ενίσχυσε το ρόστερ του με 14 καλοκαιρινές μεταγραφές, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σεζόν που υπόσχεται να φέρει χαρές και συγκινήσεις.

Αναλυτικά οι μεταγραφές του Ατρόμητου: Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Μπάκου, Μίχορλ, Ουεντραόγκο, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Καλοσκάμης, Αργυρίου, Σταυρόπουλος, Χουτεσιώτης και Κοσέλεφ. 

Το ξεσκαρτάρισμα των παικτών

Ο Ατρόμητος, στην προσπάθειά του να κάνει νέο restart, αναγκάστηκε να λύσει συμβόλαια και να αποχωριστεί παίκτες που δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις . Αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία, οι παίκτες έπρεπε να ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία του νέου προπονητή.

Οι παίκτες που έφυγαν: Αντζιέλσκι, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ρομπάιγ, Έρλινγκμαρκ, Βέργος, Φριντζόνσον, Τσιντώντας, Μαρκετζιάνι, Τζαβέλλας, Κουέν, Κούντε, Ασεβέδο, Ντιρκς, Τριμμάτης, Δίμος, Τζαβίδας, Καμαρά.

Νέος προπονητής, νέες φιλοσοφίες

Η νέα χρονιά βρήκε νέο προπονητή στον πάγκο της ομάδας, το όνομα αυτού Πάμπλο Γκαρσία. Με την άφιξη του Ουρουγουανού coach οι Περιστεριώτες πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα φιλοσοφία και στο στυλ παιχνιδιού του, που απαιτούν ειδικά χαρακτηριστικά και καινούρια τακτικά πλάνα.

Αρχή με Άρη στο Περιστέρι

Ο αγώνας μεταξύ Ατρόμητου και Άρη δεσπόζει στην πρώτη αγωνιστική της Superleague. Ο Ατρόμητος, με τις νέες του μεταγραφές και τον Πάμπλο Γκαρσία στην ηγεσία, θα προσπαθήσει να δείξει την αξία του και να αποδείξει ότι οι αλλαγές του καλοκαιριού θα αποδώσουν καρπούς. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης, με τη δική του φιλοσοφία και στρατηγική θα κατέβει για το διπλό στο Περιστέρι. 

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 8:30μ.μ στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου. Να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τα καθήκοντα του Γιώργου Τζοβάρα, καθώς ο Έλληνας παίκτης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. 

Από την άλλη πλευρά ο Άκης Μάτζιος δεν υπολογίζει στους  Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Ζαν Ζουλ, Σίστο.





Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.