Παναγιώτης Σανιδόπουλος
23 Aug
23Aug

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του με μια ακόμη σημαντική προσθήκη, καθώς φέρνει τον Χάρη Τσιγγάρα στην ομάδα. 

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή, η οποία θα περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μέσος είναι προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και έχει γνωρίσει την εκτίμηση του προπονητή του Ατρόμητου, Κώστα Γκαρσία.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του με μια ακόμη σημαντική προσθήκη, καθώς φέρνει τον Χάρη Τσιγγάρα στην ομάδα. Ο Τσιγγάρας, ο οποίος είναι γνωστός για την ποιότητά του στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να δώσει νέα πνοή και δυναμική στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Έλληνας μέσος έχει ξεχωρίσει για την ικανότητά του τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία, κάτι που τον καθιστά μια πολυδιάστατη επιλογή για τον Ατρόμητο. Αυτή η μεταγραφή ενισχύει τις ελπίδες του συλλόγου για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή, η οποία θα περιλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μέσος είναι προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και έχει γνωρίσει την εκτίμηση του προπονητή του Ατρόμητου, Πάμπλο Γκαρσία.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.