Παναγιώτης Σανιδόπουλος
03 Aug
03Aug

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες στην έδρα του ο Ατρόμητος. Κέρδισε, έπεισε και ευχαρίστησε τους περίπου 600 φίλους του που ήταν στις κερκίδες.

Το ματς άρχισε με τις δυο ομάδες να τεστάρουν τις δυνατότητες τους και με κάθετo ποδόσφαιρο να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ του αγώνα. Την ''μπάλα στα δίχτυα'' την έβαλε ο Ατρόμητος με τον Καρλίτο, ο οποίος με δυνατό σουτ από τα δεξιά ''τρύπησε'' τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και άνοιξε το σκορ (1-0) στο 17'. 

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τους Περιστεριώτες να ανεβαίνουν στο γήπεδο και να πιέζουν για έναν δεύτερο παίκτη. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ομάδα του Ατρόμητου να προηγηθεί. 

Για τη σύνοψη του πρώτου ημιχρόνου τη  διαφορά έκαναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ατρόμητου , Καλρίτος και Ουάρντα. 

Δεύτερο μέρος:

Το δεύτερο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους με αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι τους και μόλις στο 49' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ο σκόρερ ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τόμας Φαν Βέερτ με ένα τρομερό σουτ  μέσα από την περιοχή. Το ματς συνεχίστηκε με χαλαρούς ρυθμούς και περίπου στο 60' έγιναν πολλές αλλαγές. 

Στα επόμενα λεπτά το αξιοσημείωτο ήταν η απίθανη ευκαιρία του Γιουμπιντάνα ο οποίος έχασε τρομερή ευκαιρία, καθώς η μπάλα του στρώθηκε μπροστά από την εστία και αστόχησε. 

Ο αγώνας τελείωσε με τον Ατρόμητο να κρατάει θετικά αποτελέσματα, αντίθετα η ομάδα του Παναιτωλικού πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα για να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Η σύνθεση του Ατρόμητου: 

 Κοσέλεφ (62’ Χουτεσιώτης), Κίνι (62’ Αργυρίου), Μπρόρσον (45’ Τσακμάκης), Μανσούρ (62’ Σταματούλας), Αθανασίου (62’ Μουντές), Γκονθάλεθ (68’ Μίχορλ), Ουεντραόγκο (62’ Καραμάνης), Μπάκου (62’ Βρακάς), Καρλίτος (62’ Γιουμπιτάνα), Ουάρντα (62’ Τζοβάρας), Φαν Βέερτ (62’ Καλοσκάμης)

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: 

Τσάβες (70’ Στεργιάκης), Σιέλης (80’ Αναστασόπουλος), Παντελάκης (62’ Μάνος), Στάγιτς (76’ Γαλιάτσος), Μαυρίας, Μπακάκης (62’ Νικολάου), Πέρες (80’ Ράδος), Λιάβας (46’ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (62’ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (80’ Κακιώνης)


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.