Παναγιώτης Σανιδόπουλος
14 Sep
14Sep

Μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας ο σημερινός αγώνας στην Τρίπολη, καθώς ο Ατρόμητος αναζητά την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στον Astera Aktor.

Αναλύει ο Παναγιώτης Σανιδόπουλος.

Οι πρώτες 3 αγωνιστικές της Super League είναι γεγονός και πλέον έχουμε κατανοήσει τις σκέψεις και τους οραματισμούς των προπονητών για τη νέα χρονιά. Ένα πρωτάθλημα που έχει μπόλικο 'ψωμί' για εμάς τους δημοσιογράφους αλλά και για εσάς, τους θεατές, καθώς υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα μεταξύ των ομάδων. Η πίεση για θετικό αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως μεγάλη, και αυτό απαιτεί καλή προετοιμασία, στρατηγική και ψυχολογική στήριξη των παικτών. Ο Ατρόμητος, σε αυτή την κατάσταση, θα στοχεύει να κάνει ένα συγκεντρωμένο παιχνίδι, με έμφαση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. 

Τυχερός πάνω στην ατυχία του ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου είναι καινούργια, τόσο σε ρόστερ όσο και σε προπονητή. Τα εμπόδια είναι πολλά, ειδικά όταν στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζεις τον Άρη, στη συνέχεια τον ΟΦΗ στην Κρήτη και αμέσως μετά τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ. Δεν την λες και εύκολη αρχή... Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε αντίσταση και έστειλε το μήνυμα ότι δεν φοβάται τις δύσκολες δοκιμασίες. Να θυμίσουμε ότι ο Ατρόμητος από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές απέσπασε 2 βαθμούς από τα 3 αυτά παιχνίδια. Τα δύσκολα πέρασαν, καθώς στις επόμενες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τον Αστέρα Aktor και τη Λαμία στο Περιστέρι.

Δυνατό «τεστάρισμα» για την επίθεση του

Φέτος, ο Ατρόμητος έχει ενισχύσει σημαντικά την επιθετική του γραμμή, προσθέτοντας στη φαρέτρα του έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, όπως οι Καρλίτος, Ουάρντα και ο Τομ Φαν Βέερτ. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει ακόμη «δέσει» πλήρως, ώστε να αξιοποιηθούν στο 100% και οι τρεις παίκτες. Ο μόνος που έχει ξεκινήσει «δυνατά» είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει δύο φορές, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του. Φυσικά, αυτό δεν υποτιμά τους άλλους δύο παίκτες. Αν βρουν κι εκείνοι τον ρυθμό τους, τότε η επίθεση του Ατρομήτου θα αποτελέσει πραγματική απειλή για οποιαδήποτε ομάδα. Μένει να δούμε πώς θα αποδώσουν οι επιθετικοί του Πάμπλο Γκαρσία απέναντι σε μια ομάδα που φημίζεται για την σκληρή της άμυνα.

Με τον κόσμο του στην Τρίπολη

Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, καθώς παραμένουν αιώνια πιστοί ακόλουθοι. Έτσι και στην Αρκαδία, δεκάδες Περιστεριώτες θα ταξιδέψουν για να δουν την 'καψούρα' τους από κοντά. 

Η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. (14/9) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''. Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι, Τσιάρας Βοηθοί: Οικονόμου και Σάββας ,4ος Διαιτητής: Τσαγκαράκης ,VAR (Διαιτητής VAR): Ευαγγέλου

Η αποστολή του Ατρόμητου

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου. 

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Τζοβάρας λόγω ενοχλήσεων, όπως και οι Πομόνης και Αργυρίου.

Η αποστολή του Astera Αktor

Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Μοναδική απουσία είναι εκείνη του Νικολάι Άλχο

Eνώ να σημειωθεί πως η ομάδα της Αρκαδίας θα έχει στο πάγκο της νέο προπονητή καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ, κ. Claude Makélélé θα είναι ο νέος Coach του ASTERA AKTOR. Συνεργάτες του θα είναι δύο επίσης σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ο κ. Nigel Gibbs και ο κ. Raphaël Fèvre.






Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.