11 Sep
11Sep

Ο Αστέρας Αktor αποφάσισε να παραχωρήσει μια κερκίδα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στους φιλοξενούμενους οπαδούς του Ατρομήτου, ώστε να υποστηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα

Ο Ατρόμητος, με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία, ετοιμάζεται για έναν κρίσιμο αγώνα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας. Η ομάδα από το Περιστέρι κατευθύνεται με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, με στόχο να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Η παρουσία των φιλάθλων του Ατρομήτου, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους μία κερκίδα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα ψυχολογικά σε αυτόν τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως έχει εξασφαλιστεί ανοικτή θύρα για τις ανάγκες τους, ώστε ο 12ος παίκτης του Ατρόμητου να μην λείπει ούτε από την Τρίπολη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σύσκεψης τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και συγκεκριμένα στην θύρα 4 του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League το προσεχές Σάββατο (14/9) στις 20:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά όπως ορίζουν η νομοθεσία και οι προβλεπόμενες διατάξεις για την διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. 

Έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου, θα λειτουργεί και εκδοτήριο για τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας που έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας τους, καθώς και εν γένει για τη διευκόλυνση του συνόλου των φιλάθλων.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 15€ και η εξασφάλισή του μπορεί να γίνει στον σύνδεσμο https://asterastickets.grΗ ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.Για την πόλη και τη φανέλα».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.