Παναγιώτης Σανιδόπουλος
02 Jul
02Jul

Την πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Ατρόμητος με περίπου 200 φίλους της ομάδας να ''ντοπάρουν'' τους παίκτες ψυχολογικά ενόψει νέας σεζόν

Οι Μπαλαδόφατσες και ο Παναγιώτης Σανιδόπουλος βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου και σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, εικόνες και βίντεο από το Περιστέρι.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 2/7/2024 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της (Σαμαράκη στο Περιστέρι). Η εκδήλωση άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ αμέσως μετά οι Περιστεριώτες  μπήκαν στο πρόγραμμα του νέου προπονητή Πάμπλο Γκαρσία. Η προπόνηση ήταν ανοικτή για όλο τον κόσμο ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα από κοντά. Με παρουσία λοιπόν 200 φίλων της ομάδας οι οποίοι δεν σταμάταγαν να τραγουδούν για να ''μπουστάρουν'' τον οργανισμό ενόψει νέας χρόνια, η οποία έχει να προσφέρει πολλές χαρές και συγκινήσεις. 

Περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο:

Να θυμίσουμε πως μόλις λίγες ώρες πριν την προπόνηση ανακοινώθηκε ένας παλιός γνώριμος ως νέα μεταγραφή ,το όνομα αυτού…. Αμρ Ουάρντα ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στο γκρουπ της ομάδας.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την απογευματινή προπόνηση:


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.