Παναγιώτης Σανιδόπουλος
18 Aug
18Aug

Σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, ενώ κρατάνε ανάμεικτα συναισθήματα στο Περιστέρι.

Ξεκίνημα με διάβασμα των δύο προπονητών

O Άρης ξεκίνησε δυναμικά, προσπαθώντας να επιβάλει τον ρυθμό του και να αποθαρρύνει τους γηπεδούχους από το να ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, αναγνώρισε την τακτική αυτή και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για να ισορροπήσει το παιχνίδι.

 Ο Ατρόμητος αντέδρασε δυναμικά, δημιουργώντας την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο 10ο λεπτό. Ο Ουάρντα, με μια ωραία πάσα, έδωσε την ευκαιρία στον Μπακού να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, όταν ο Μπακού προσπάθησε να σκοράρει συνάντησε την αποφασιστική άμυνα του Κουέστα, ο οποίος απέκρουσε το σουτ με το σώμα του, αποτρέποντας έτσι ένα πιθανό γκολ. 

Αυτός όμως που πήγε να μπει στα αποδυτήρια με σκορ νίκης ήταν ο Άρης καθώς ο Μορόν έχασε εξ επαφής σουτ μέσα στην περιοχή στο 43'.

Τα λάθη του Ατρόμητου και οι ''τρύπες'' στην άμυνα του Άρη 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει το γκολ μέσα από μακρινές μπαλιές, επιδιώκοντας να παραβιάσει την άμυνα του Άρη με γρήγορες αντεπιθέσεις και μακρινές μεταβιβάσεις. Αυτή η στρατηγική στόχευε να αξιοποιήσει την ταχύτητα των επιθετικών του και να δημιουργήσει αιφνιδιαστικές ευκαιρίες. Αντίθετα,  η ομάδα του Περιστερίου έκανε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα ο Άρης να ανεβαίνει επιθετικά στο παιχνίδι.

Δεύτερο μέρος

Το ματς όσο περνούσαν τα λεπτά έμοιαζε με ένα ντέρμπι ισοδύναμων ομάδων. Περίεργο παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες είχαν πιθανότητες να ανοίξουν το σκορ. 

Έπειτα από παιχνίδι κατοχής οι Περιστεριώτες δημιούργησαν την πρώτη τελική του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς ο Ουάρντα δοκίμασε τα πόδια του αλλά ο Κουέστα ήταν πάλι εκεί. 

Γκολ από το πουθενά, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού

Σε μια φάση που ξεκίνησε από σέντρα, υπήρξε σύγχυση στην περιοχή του Ατρομήτου, και ο Μπρόρσον κατά λάθος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας, σημειώνοντας αυτογκόλ. (Ατρόμητος-Άρης 0-1).

Λάθος Κουέστα και ισοπαλία στο ματς

Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα μετά το γκολ που δέχτηκε και εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Άρη. Ο τερματοφύλακας του Άρη, Κουέστα, ανέτρεψε τον Μίχορν μέσα στην περιοχή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει με πέναλτι. Ο Ουάρτνα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι. 

(Ατρόμητος-Άρης 1-1)

Στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης πίεσε για το γκολ της νίκης αλλά καμία ευκαιρία δεν ήταν τόσο επικύνδινη ώστε να παραβιάσει το τέρμα του Κοσέλεφ. 




 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.