Newsroom
24 Jan
24Jan

Ο ατζέντης του Τάισον επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο πελάτη του.

Ο ατζέντης του Τάισον, Ντιέγκο Ντορνέλες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε στο εξωτερικό πως βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για να την ανανέωση της συνεργασίας του ενώ τόνισε πως, παρ' ότι η ξεκάθαρη επιθυμία του παίκτη του είναι να κλείσει την καριέρα του στην Βραζιλία, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συνομιλίες γι' αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Όλοι ξέρουν πως ο Τάισον επιθυμεί να γυρίσει στην Βραζιλία για να τελειώσει εκεί την καριέρα του, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις γι' αυτό. Μάλιστα εγώ είμαι στην Ελλάδα και συζητάω με τον ΠΑΟΚ την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του». 

Ανέφερε στην συνέχεια, πως η ιδέα των δύο πλευρών είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Τάισον: «Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον».  


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.