Newsroom
17 Jul
17Jul

 Ο εκπρόσωπος του Ντόμινικ Κοτάρσκι Βιτσεντσο Καβαλιέρε, είπε πως ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορούσε να πει το ναι στην παραχώρηση του ενώ έχει μπροστά του την πρόκληση του Champions League.

 Ο εκπρόσωπος του Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε κάποιες δηλώσεις σε Ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Κροάτη τερματοφύλακα, ωστόσο τόνισε ότι είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να πει το οκ για την παραχώρηση του.

 ''Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες, μέχρι να κλείσει η περίοδος των μεταγραφών. Ο Κοτάρσκι έχει ένα «πρόβλημα» κι αυτό έχει να κάνει με το πόσο σημαντικός είναι, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει αγώνες και για τα προκριματικά του Champions League. Υπάρχουν πολλά χρήματα στο τραπέζι. Το να φύγει ένας τόσο σημαντικός παίκτης,'' όπως αυτός, δεν είναι εύκολο", τόνισε ο Βιτσέντσο Καβαλιέρε.

  ''Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ -τουλάχιστον σε αυτή την χρονική στιγμή- θέλει να αποφύγει κάθε συζήτηση για μια μεταγραφή του Κοτάρσκι, ακόμη και αυτές που θα μπορούσαν να αφορούν το ποσό των 10.000.000 ευρώ στο οποίο τον έχει αξιολογήσει''.

 ''Και έχει στείλει το μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι μόνο μετά τα μέσα του Αυγούστου θα μπορούσε να μπει σε συζητήσεις με κάθε ενδιαφερόμενο''.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.