Newsroom
20 Aug
20Aug

Ο Μάρτιν Ανταμ αφού αναφέρθηκε στην πρόταση του που είχε από την Βραζιλία, έκανε γνωστό πως θέλει να είναι παρών με την εθνική Ουγγαρίας στο Μουντιάλ του 2026.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα AKTOR έγινε viral τις ημέρες του Euro λόγω του μεγάλου σωματότυπου του, ο κεντρικός επιθετικός των Αρκάδων τράβηξε το ενδιαφέρον του Sport BIble τον Τζακ Κενμαρ να τον επισκέπτονται στο χωριό του στο Φόρασκουτ των 2.000 κατοίκων. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Όλοι τους ξέρουν όλους εδώ. Όταν επιστρέφω σπίτι, νιώθω πάντα την αγάπη του κόσμου και πόσο περήφανοι είναι για μένα. Εδώ ξεκίνησα τη ζωή μου. Θα είμαι για πάντα χωριάτης», είπε χαρακτηριστικά για τη ζωή του και συνέχισε: «Ζούμε μια ήρεμη και ισορροπημένη ζωή. Είναι όμορφα», ενώ τόνισε πως: «Προς το παρόν, απομένουν ακόμα λίγα χρόνια στο γήπεδο, αλλά ένα είναι σίγουρο: μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, η ζωή στο χωριό με περιμένει».

«Αυτό είναι το σχήμα του σώματός μου»Ο Ούγγρος Βίκινγκ, όπως είναι χαϊδευτικά γνωστός, κοροϊδεύτηκε από ένα μικρό τμήμα του διαδικτύου για τη φυσική του εμφάνιση.

«Γεννήθηκα έτσι», είπε στους δημοσιογράφους στη Γερμανία. «Αυτό είναι το σχήμα του σώματός μου. Δεν μπορώ να αλλάξω τη γενετική».
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά για το πέρασμα του παίκτη από την Κορέα, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Ουλσάν, αλλά το τελευταίο 6μηνο τόσο ο ίδιος όσο κι η οικογένειά του δεν ήταν χαρούμενοι εκεί.

«Υπήρχε πρόταση από την Βραζιλία, θα πήγαινα με τα πόδια στην Αγγλία»Αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Aστέρα Aktor κι αν υπήρχαν άλλες προτάσεις, ο Ούγγρος στράικερ είπε:
«Υπήρχαν μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές και υπήρχε μια για την οποία μετάνιωσα για λίγες μέρες. Είχαμε μια προσφορά από μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, η οποία ήταν δελεαστική παρά όλους τους κινδύνους. Τελικά, δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε μια συμφωνία. Συμβαίνει. Πόνεσε τότε, αλλά όχι τώρα», τόνισε ο παίκτης και περιγράφει ο δημοσιογράφος για τη μετακίνησή του στους κιτρινομπλέ:
«Η ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς του καρποφόρησε και μετά από αρκετό χρόνο με την οικογένειά του ύστερα από το Euro 2024, ο Άνταμ αποφάσισε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Περιτριγυρισμένη από βουνά, μουσεία και ιστορικά μνημεία, η πόλη της Τρίπολης απέχει πολύ από το μικρό χωριό Forráskút στην κομητεία Csongrád, αλλά υπάρχουν ομοιότητες. Η εξοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και υπάρχουν πολλά σημεία για ψάρεμα».
Ο Ανταμ τόνισε για την απόφαση να πάει στον Αστέρα: «Θέλω να δείξω ότι μπορώ να καταγράψω καλούς αριθμούς σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026. Θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω για την Ουγγαρία εκεί».
Πάντως, το μεγάλο όνειρο του Άνταμ είναι να αγωνιστεί στην Championship. Μάλιστα, η μεταγραφή του στη Λούταν χάλασε λόγω των κανονισμών που υπάρχουν στο Νησί με την άδεια εργασίας.

«Μέχρι σήμερα, η Αγγλία είναι το όνειρό μου. Θα πήγαινα στην Αγγλία με τα πόδια αν μου ερχόταν μια πρόταση από αυτό το Πρωτάθλημα. Οι πολλές μονομαχίες κι οι οπαδοί. Με το στυλ παιχνιδιού μου, υπάρχουν πολλές καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Θα ήταν ιδανικό για εμένα να παίξω εκεί».



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.