Newsroom
22 Aug
22Aug

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, ρωτήθηκε ξανά για τον Φώτη Ιωαννίδη τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάει για την πρώτη της επιλογή. 

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, ρωτήθηκε ξανά για τον φορ του Παναθηναϊκού, όπως και για μία τρίτη επιλογή, μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του  Βίτορ Ρόκε.

Ο Αμορίμ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον Ιωαννίδη ως την πρώτη επιλογή της Σπόρτινγκ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η πορτογαλική ομάδα επιμένει για την πρώτη επιλογή. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν ξέρω ποια είναι η πρώτη επιλογή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτή την πτυχή. Υπάρχουν διαφορετικοί παίκτες για διαφορετικές θέσεις. Δεν ήξερα ότι ήμασταν ήδη σε τρίτη επιλογή για αυτή τη θέση. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, άλλα που δεν μπορούμε. Έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πριν.

Όταν νιώθουμε πολύ πιεσμένοι, έχουμε την τάση να κάνουμε λάθη. Το έχω κάνει. Θα προσπαθήσω να μην το κάνω. Προσπαθούμε για την πρώτη μας επιλογή. Ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε εγκαίρως. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω το καλύτερο από τους παίκτες μου. Όλοι ανταποκρίθηκαν καλά. Θέλουμε πάντα τις πρώτες επιλογές" ανέφερε συγκεκριμένα.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.