Newsroom
16 Sep
16Sep

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματιάς Αλμέιδα μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 εναντίον του Βόλου για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα 2-0 του Βόλου στο πλαίσιο 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ελίχθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα, αλλά και στην αγάπη του κόσμου, ο οποίος τον αποθέωσε για τα 100 του ματς στον πάγκο της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. ο Βόλος έχει βελτιωθεί και θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη".

Για τις απώλειες παικτών και για το αν έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΚ: "Δυστυχώς μόλις φτάσαμε στο γήπεδο, έπρεπε να κάνουμε αλλαγή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

Για τα 100 του ματς και το τραγούδι του κόσμο προς αυτόν: "Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο είμαι εδώ, και τη μέρα που δεν θα είμαι εδώ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και τους αγαπάω".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.