Λευτέρης Τσαχουρίδης
24 Jul
24Jul

Μόλις λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ΑΕΚ για το 2ο προκριματικό γύρο του Conference League κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες.

Λίγες ώρες λοιπόν  πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση τελέστηκε στην Opap Arena ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου.

Η ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ενώ εν συνεχεία ο Μάριος Ηλιόπουλος ευχήθηκε στο χαιρετισμό του καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πριν από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena. Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρόντος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου και μελών της διοίκησης. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ηλιόπουλος ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.