Βαγγέλης Τερζής
11 Jul
11Jul

Νέες διαστάσεις παίρνει το σίριαλ της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα, με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει από τον Ματίας Αλμέιδα να διευκολύνει την μεταγραφή του, τη στιγμή που η Μοντερέι δίνει 8 εκατομμύρια ευρώ στην Ένωση για την απόκτηση του.

Παρά τα προ ημερών δημοσιεύματα από το Μεξικό ότι η Μοντερέι κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του Ορμπελίν Πινέδα ο παίκτης της ΑΕΚ παραμένει το φαβορί και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από το "TUDN", ο Πινέδα έχει μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα  ζητώντας του παράλληλα τη βοήθεια προκειμένου να μεσολαβήσει για την παραχώρησή του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για νέα βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι στον Δικέφαλο, η οποία φτάνει τα 8.000.000 ευρώ, τη στιγμή που η ΑΕΚ επιμένει πως στην θέση της, η οποία είναι ότι ο 28χρονος χαφ δεν πωλείται με κάτω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πινέδα αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας στις 15 Ιουλίου, μετά την άδεια που είχε λόγω και των υποχρεώσεων του με το Μεξικό, στο Κόπα Αμέρικα. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.