Θανάσης Στύλος
07 Apr
07Apr

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (7/4, 20:30) στην «OPAP Arena» με έπαθλο την κορυφή της Super League έξι στροφές πριν την λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά κατεβαίνει σήμερα (07/04) να αγωνιστεί ενάντια στo σύνολο του Ματίας Αλμέιδα στην OPAP Arena και «κρυφοκοιτάζει» το διπλό.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στην Αθήνα με τρομερή ψυχολογία αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό (2-3) ακριβώς πριν μια βδομάδα μέσα στο Απόστολος Νικολαΐδης και υπέταξε και την δυσκολοκατάβλητη Λαμία (3-1) μέσα στην Τούμπα. Να υπενθυμίσουμε επίσης πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε rotation στο παιχνίδι με την Λαμία και αναμένεται να πηγάζει ενέργεια και φρεσκάδα από τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τροστ-Εκονγκ και τον Νάσμπεργκ λόγω τραυματισμώνκαι τον Ράφα Σοάρες που τον άφησε εκτός αποστολής. 

ΑΕΚ

Αντίθετα η αθηναϊκή ομάδα αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα τον Ολυμπιακό (1-0) στην έδρα της, όπου πέρασε παρά πολύ δύσκολα κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς ο Ολυμπιακός είχε τεράστιες ευκαιρίες, ωστόσο η τύχη χαμογέλασε στην ΑΕΚ αφού σκόραρε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Ελίασον. Τέλος , ο Ματίας Αλμέιδα ηττήθηκε με στυγερό τρόπο από τον Παναθηναϊκό (2-1) του Φατίχ Τερίμ σε μια ανατροπή με πρωταγωνιστές τον Ιωαννίδη και τον Μπακασέτα. Η ψυχολογία είναι αυτήν την στιγμή στο ναδίρ και η σωματική κούραση είναι τεράστια, γεγονός το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί ο αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ.


Λουτσέσκου - Αλμέιδα

Μέχρι τώρα ο Αλμέιδα έχει κερδίσει κατά κράτος τον Ρουμάνο τεχνικό και έχει ένα τρομερό ρεκόρ που τρέχει εναντίον του 5 ΝΙΚΕΣ - 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ - 1 ΗΤΤΑ. Ωστόσο ο Λουτσέσκου από τότε που αντιμετώπισε πρώτη φορά τον Αργεντινό, έχει αλλάξει τελείως την τακτική του προσέγγιση και προτιμάει να παίξει στο transitionπαρά να κάνει build-up και να φτιάξει παιχνίδι από πίσω και αυτό γιατί η πίεση που ασκεί η ΑΕΚ είναι ασφυκτική. Αυτό έχει τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ πολλές φορές και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει πάρει ακόμα αποτέλεσμα στην OPAP Arena.


ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ

Σήμερα στο γήπεδο θα βρίσκονται σκάουτερ από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης τα οποία είναι: η Λιλ, η Μονπελιέ, η Μπολόνια, η Σασουολο, η Μίλαν , η Γουέστ Χαμ, η Μπρέντφορντ, η Βόλφσμπουργκ, η Βιγιαρεάλ και η Φέγενορντ. Οι ποδοσφαιριστές που θα τσεκαριστούν θα είναι ο Κοταρσκι, ο Κουλιεράκης, ο Μπαμπά, ο Κωνσταντέλιας, ο Λιβάι Γκαρσία, ο Ρότα, ο Σιμάνσκι και ο Μουκουντί. 

Η μάχη αυτή θα κρίνει πολλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ καθώς μεσοβδόμαδα (11/04) θα πάει στο Βέλγιο για να γράψει ιστορία απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ και θα ήταν σημαντικό να έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα τον έβαζε στην πρωτιά με διάφορα τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο στην Stoiximan Super League.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.