Newsroom
09 Sep
09Sep

Μετά από μήνες διεργασιών για την απόκτησ φορ, η ΑΕΚ έκλεισε τον Πιερό της Μακάμπι Χάιφα για την κορυφή της επίθεσης, με τους Ισραηλινούς να γράφουν για τα δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την στιγμή που η περίπτωση του Φοφανά δεν προχώρησε, η ΑΕΚ στράφηκε στην περίπτωση του 29χρονοου επιθετικού της Μακάμπι Χάιφα Φραντζί Πιερό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισραηλινής ιστοσελίδας one.co.il, ο Πιερό είχε ζητήσει εδώ και ένα χρόνο να αποχωρήσει από την Μακάμπι, λόγω της τρέχουσας εμπόλεμης κατάστασης, ενώ το γεγονός πως είχε μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ''έσπρωξε'' την Μακάμπι στο να τον πουλήσει, αποκομίζοντας κάποιο ποσό από την πώληση του 29χρονου επιθετικού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Μακάμπι ανέρχεται στα 2,5 εκτομμύρια ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να αγγίξει και τα 3 εκατομμύρια. Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη γίνεται γνωστό ότι ο Πιερό συμφώνησε με την Ένωση για 3+1 χρόνια με 800.000 ευρώ το χρόνο, ποσό υπερδιπλάσιο από τις απολαβές του στην Μακάμπι, ενώ υπάρχουν και μπόνους που μπορούν να τον οδηγήσουν σε ποσό πάνω από 1.000.000 ευρώ.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.