Newsroom
04 Sep
04Sep

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ φέρεται να έκανε μια πρώτη κρούση για την απόκτηση του Ντατρό Φοφανά, όμως οι Άγγλοι απάντησαν αρνητικά.

Οι Λονδρέζοι φέρεται να μην είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ντατρό Φοφανά με τη μορφή δανεισμού, αναγκάζοντας ουσιαστικά την ΑΕΚ να προχωρήσει σε κανονική αγορά αν επιθυμεί να τον αποκτήσει. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ, αν θέλει πραγματικά τον παίκτη, θα πρέπει να εξετάσει την πιθανότητα να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για τη μεταγραφή του, καθώς οι Άγγλοι δεν δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν προσωρινά.

 Αυτή η στάση καθιστά πιο δύσκολη την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να ενισχυθεί με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η Τσέλσι φαίνεται να έχει καθαρά οικονομικούς στόχους στην περίπτωση του Ντατρο Φοφανά, καθώς επιδιώκει να επωφεληθεί από την πιθανή μεταγραφή του, προσθέτοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι ζητά ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 11,8 και 14,2 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Διαβάστε το ρεπορτάζ του βρετανικού Team Talk 

«Η ελληνική ομάδα θέλει να πάρει τον παίκτη δανεικό, αλλά η Τσέλσι θα προτιμούσε να πουλήσει τον Φοφανά για λόγους ισοσκελισμού του προϋπολογισμού της. Η ΑΕΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει την επίθεσή της, με τις μεταγραφές ακόμη ανοιχτές στην Ελλάδα. Η Τσέλσι απέρριψε την πρώτη προσφορά καθώς θέλει να πάρει ένα ποσό μεταξύ 10-12 εκατ. λιρών (σ.σ. 11,8 και 14,2 εκατ. ευρώ) και να διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.