Newsroom
20 Jul
20Jul

Η ΑΕΚ είναι ασταμάτητη στην μεταγραφική περίοδο και μετά την "βόμβα" του Έρικ Λαμέλα, ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Δημήτρη Γιαννούλη. 

H ΑΕΚ από χθες το βράδυ κινείται στον αστερισμό του Έρικ Λαμέλα, που έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. 

Ωστόσο η Ένωση δείχνει έτοιμη να κλείσει κάθε ανοικτή εκκρεμότητα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και κινείται δυναμικά και για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε λάβει την πρόταση των "κιτρινόμαυρων", αλλά έψαχνε τις επιλογές του στο εξωτερικό. Με τον ίδιο να μην βρίσκει αυτό που θέλει σε κάποια ομάδα της Αγγλίας ή της Γερμανίας, ο ίδιος επικοινώνησε με την ΑΕΚ για να δει αν εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση. 

Αφού πληροφορήθηκε πως η πρόταση είναι σε ισχύ ακόμη, ήχησε ένα χρονικό περιθώριο δέκα ημερών για να δώσει την απάντηση του. Η ΑΕΚ περιμένει τον Γιαννούλη να απαντήσει θετικά και να αναβαθμίσει αισθητά το αριστερό άκρο της άμυνας της. Ταυτόχρονα ο Γιαννούλης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Stoiximan Super League, λαμβάνοντας ένα μυθικό συμβόλαιο. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.