04 Dec
04Dec

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της ΑΕΚ και του Άρη για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές των δύο προπονητών.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Άρη, με τον Ματίας Αλμέιδα να προχωράει σε τρείς αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μπράιτον. Ο Αθανασιάδης βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ αντί του τραυματία Στάνκοβιτς, ο Σιντιμπέ επανήλθε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ρότα και ο Ελίασον αντί του Άμραμπατ. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Σέρχιο Αραούχο, για προληπτικούς λόγους. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.

Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Άμραμπατ, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνι.

Από τη μεριά του, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή σε σχέση με τη νικηφόρα ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βασικός ο Τζούρασεκ αντί του τιμωρημένου Βερστράτε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Παναγίδης, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Αναπληρωματικοί: Χουτεσιώτης, Ντουκουρέ, Φατόρε, Πάρδο, Ζαμόρα, Σβέριο, Χριστοδουλόπουλος, Μενέντες, Κάρλσον.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.