Newsroom
23 Aug
23Aug

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη στους φιλάθλους της, ενόψει της προσεχούς εκτός έδρας αναμέτρησης στις Σέρρες.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο 24/8 το Πανσερραϊκό στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, και περίπου 1.500 φίλοι του θα είναι κοντά. Η ΠΑΕ Άρης ''προσέχει για να έχει'' και έβγαλε ειδική ανακοίνωση για να προλάβει τα χειρότερα

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

«Μετά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών για μια αγωνιστική, που μας επιβλήθηκε για το Περιστέρι, η ομάδα μας είναι υπότροπη. Κάτι που σημαίνει ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο των Σερρών θα πρέπει να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα.

 Δεδομένου ότι μετά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης (31/08), στο οποίο θα εκτίσουμε την ποινή μας, ο επόμενος αγώνας στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι με τον Ολυμπιακό, χρειάζεται αυξημένη προσοχή αύριο από όλους»

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο καθένας από εσάς, που θα βρεθεί στις Σέρρες, αλλά και όλοι μαζί, θα συμβάλετε προς την κατεύθυνση αυτή. 

Οφείλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας και το «σπίτι» μας, ώστε το Κλεάνθης Βικελίδης να μην κλείσει ποτέ ξανά. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τον τρόπο που έχει γνωστοποιήσει η ΠΑΕ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.