Newsroom
15 Jun
15Jun

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έκανε τον απολογισμό της σειράς, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, άγγιξε το season high του εντός των τειχών με τους 18 πόντους του (2/3 διπ., 4/7) όντας από εκείνους που κουβάλησαν το μεγαλύτερο φορτίο, περνώντας και αρκετό χρόνο στο small ball της ομάδας του Λιμανιού στο «4». Τα παραπάνω όμως δεν ήταν αρκετά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει απογοήτευση, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, είναι πρωταθλητής. Ξεκινήσαμε με 2-0, είχαμε δύο ευκαιρίες, τη μία στην έδρα μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.Σήμερα έδωσαν όλα τα παιδιά ό,τι είχαν και δεν είχαν. Κάναμε την προσπάθειά μας, θα μπορούσε να είχε μπει το σουτ του Νάιτζελ (σ.σ Ουίλιαμς-Γκος) στο τέλος, να είχαμε κάνει δύο plays παραπάνω και να ήταν διαφορετική η ιστορία. Δεν τα κάναμε και χάσαμε το παιχνίδι.Όλα τα ματς είναι κομβικά σε μία σειρά αλλά ναι με το παιχνίδι στην έδρα μας και το σκορ στο 2-1, θα έπρεπε να είχαμε κλείσει εκεί το πρωτάθλημα.».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.