Newsroom
05 Jun
05Jun

Δείτε τους 24 παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το Game 1 των τελικών της Basket League στο ΟΑΚΑ (21:15, ΕΡΤ3)

Η μεγάλη ώρα της μάχης των τελικών της Basket League έφτασε. Οι αιώνιοι θα διασταυρώσουν για ακόμα μία χρονιά τα ξίφη τους με στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η αυλαία της σειράς ανοίγει σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:15, ΕΡΤ3) και οι δύο διεκδικητές ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχουν στην διάθεση τους για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στην διάθεση του τους Τζέριαν Γκραντ, Λούκα Βιλντόσα, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο. Για τον Παναθηναικό AKTOR εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Μωραΐτης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στηριχθεί στους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλη Λούντζη, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργο Τανούλη, Νικόλα Μιλουτίνοβ ενώ εκτός αποστολής άφησε τους Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα, Μόουζες Ράιτ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς και τον Μουσταφά Φαλ που είναι τραυματίας.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.