Newsroom
12 Jun
12Jun

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με αναφορά του στις αρχές και την πολιτεία ζήτησε παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στο ΣΕΦ για το Game 4 με τον Ολυμπιακό, για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της ανακοίνωσης των "ερυθρολεύκων" μετά το Game 3 που ανέφερε την φράση "Ραντεβού στο ΣΕΦ". 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερης αστυνομικής δύναμης ενόψει του Game 4 με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ (21:15, ΕΡΤ3).

Συγκεκριμένα, με αναφορά που έστειλε χθες (11/6) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησε και στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, της ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και Πρωτοδικών Πειραιώς, οι "πράσινοι" ζητούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League. 

Η αιτία για αυτή την αναφορά ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 3 - όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε και μείωσε σε 2-1 την σειρά - η οποία έγραφε: "Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.