Newsroom
05 Feb
05Feb

Ο Άρης έκανε την σπουδαιότερη νίκη της φετινής Basket League, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό AKTOR στην πρώτη του φετινή ήττα. MVP ο Βασίλης Τολιόπουλος με μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο.

Ο Άρης έκανε σπουδαίο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ ενάντια στον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τον στη πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης ανέβηκε στο 10-7 και έθεσε γερές βάσεις για την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μεγάλος MVP του αγώνα αποδείχθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος με μεγάλα σουτ στη τελευταία κρίσιμη περίοδο του αγώνα, δίνοντας έτσι ένα τεράστιο διπλό στους Θεσσαλονικείς. 

Στο 16-1 έπεσε ο Παναθηναϊκός που είχε αρκετές απουσίες, αφού Παπαπέτρου και Λεσόρ ήταν ασθενείς και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός και από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. 

Οι πράσινοι είχαν ένα άσχημο βράδυ με μόλις 4/17 τρίποντα και 19 λάθη, την ίδια στιγμή που ο Άρης είχε 11/28 τρίποντα και 11 κλεψίματα. Ανώτερος ο Άρης στην καλύτερη του εμφάνιση στη φετινή Stoiximan Basket League. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.