11 Oct
11Oct

Έλληνας πρέπει να λογίζεται ο Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ αφού απέκτησε και επίσημα ελληνικό διαβατήριο.

Ο Έλληνας πλέον γκάρντ είχε κάνει εδώ και περίπου ένα έτος τις απαραίτητες ενέργειες για να λάβει το διαβατήριο. και τελικά το έχει πλέον στα χέρια του. Για να το πετύχει αυτό σημαντική ήταν και η βοήθεια του δικηγόρου και μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN, Αντώνη Αντωνίου. 

Αυτή η απόφαση λύνει και τα χέρια του Βασίλη Σπανούλη, που πλέον διαθέτει στο ρόστερ του 6 ξένους και έτσι δεν θα χρειάζεται να κόβει κάποιον σε κάθε ματς.  Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ο Ελάιζα Μήτρου - Λονγκ έπαιξε ως ξένος και αναγκάστηκε να μείνει εκτός 12αδας ο Τρέβορ Τόμπσον.


Ανοίγει ο δρόμος και για τον Νάζ Μήτρου Λονγκ..

Ο αδελφός του Ελάιζα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ αναμένεται και αυτός να λάβει σύντομα ελληνικό διαβατήριο. Ο γκάρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας έχει κάνει και εκείνος με τη σειρά του τις απαραίτητες ενέργειες και αναμένει να πάρει στα χέρια του κι αυτός το ελληνικό διαβατήριο μέχρι το τέλος του 2023. Μια εξέλιξη που αν συμβεί θα προσθέσει ακόμη μια ποιοτική επιλογή για την εθνική ομάδα. 

Το ερώτημα βέβαια που θα προκύψει θα  είναι το εξής: Θα λογίζεται ως γηγενής παίκτης ή ως νατουραλιζέ όπως ο Τόμας Γουόκαπ και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ;

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.