Newsroom
21 Feb
21Feb

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Άλεκ Πίτερς για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια. Ο Αμερικανός βλέπει την ομάδα να τον επιβραβεύει για την πολύ καλή σεζόν που διανύει, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα έως το 2026.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς, προλαβαίνοντας και τους μνηστήρες ενόψει του καλοκαιριού, αλλά κρατώντας παράλληλα και ένα μέλος του βασικού του κορμού της ομάδας, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, με τη πιο πρόσφατη να είναι αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστή την είδηση με ένα tweet, με τον Αμερικανό να ακούγεται να λέει καλημέρα και στη συνέχεια να υπογράφει ένα συμβόλαιο. Στη συνέχεια ακολουθούσε βίντεο με τον Πίτερς, τη σύζυγό του και το μωράκι τους να περπατούν στο ΣΕΦ και να τη ρωτάει αν θέλει να βλέπει την ίδια θέα για δύο ακόμη χρόνια με αυτήν να απαντά θετικά. 

Τη φετινή σεζόν ο Πίτερς στο επίπεδο της Euroleague έχει κατά μέσο όρο 14,3 πόντους (54.8% στο τρίποντο) με 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά εντός παρκέ. Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League μετράει 14,1 πόντους (51.6% στο τρίποντο) ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.