Newsroom
21 Aug
21Aug

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι οι καταγγελίες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και των ιδιοκτητών της σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απορρίφθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τυπικούς λόγους μιας και αρμόδια για αυτά τα θέματα είναι η Επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τις εκατέρωθεν καταγγελίες που ενέπλεκαν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό καθώς και τους ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ, Παναγιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Ολυμπιακός ανέφερε με ενημέρωση του ότι οι καταγγελίες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και των ιδιοκτητών της σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απορρίφθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τυπικούς λόγους μιας και αρμόδια για αυτά τα θέματα είναι η Επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την από 29.07.2024 καταγγελία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της κατά του Δ. Γιαννακόπουλου, κρίνοντας ότι αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.".

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία των ερυθρολεύκων σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε γίνει για μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.