Βαγγέλης Τερζής
07 Jun
07Jun

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο του και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα της Basket League. 

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 ενάντια στον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και σκληρό μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας και βρίσκονται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα της Basket League. 

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος με 19 πόντους, 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Μαζί με τον Αμερικανό, σε τρομερό βράδυ ήταν και ο Νικόλα Μιλουτίνοφ με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 29 λεπτά συμμετοχής. 

Για τους πράσινους σε πολύ καλό βράδυ βρέθηκε ξανά ο Ματίας Λεσόρ με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 32 λεπτά συμμετοχής. Σε μέτριο βράδυ ήταν ο Κέντρικ Ναν με 13 πόντους και 5 ασίστ με τον Αμερικανό να χρεώνεται και με τεχνική ποινή κατα τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. 

Ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα από τη διαιτησία και υπήρξε ένταση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τον Αϊζέια Κάνααν, που είχε ως αποτέλεσμα τις δυο τεχνικές ποινές του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης αποχώρησε νευριασμένος προς τα αποδυτήρια. 

Επόμενος τελικός στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (10/06, 21:15) με τον Παναθηναϊκό να είναι με την πλάτη στον τοίχο και να θέλει νίκη για να μην δει τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.